Villa Oesterdam Comfort Extra | 6 personen

10
6
Waterrijkoesterdam.nl logo

Deze villa met extra leefruimte is uitermate geschikt voor een vakantie met vrienden of familie. De villa heeft beneden een slaapkamer, een badkamer en een apart toilet. Boven zijn er twee slaapkamers en een badkamer met ligbad. Alle slaapkamers hebben comfortabele eenpersoonsbedden. De open keuken is voorzien van het gebruikelijke en luxe comfort zoals vaatwasser, combimagnetron, inductie kookplaat en Nespresso apparaat, waarmee het gevoel van ontspanning direct bij u zal worden opgeroepen. De gehele villa beschikt over vloerverwarming en de woonkamer heeft een televisie en soundbar. 

's Avonds kunt u van een drankje genieten op het overdekte terras of in de ruime tuin. Het geheel maakt de Villa Oesterdam Comfort Extra 6 de juiste keuze om eindeloos te genieten en echt te ontspannen. 

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort Extra 6 is strikt rookvrij, huisdiervrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen.

Specifieke faciliteiten of locatie kiezen

Een aantal woningen binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor. 

  • Ligging aan het water
  • Ligging aan een insteekhaven 
  • Volledig omheinde tuin 
  • Quooker
  • Aanlegplaats voor kleine boot

Daarnaast kunt u bij stap 2 van het boekingsproces op de plattegrond van het resort de gewenste woning kiezen. Indien u geen voorkeur aangeeft voor een woning, wordt een willekeurige woning u automatisch toegewezen. 
Mocht er nog maar 1 woning van dit type beschikbaar zijn dan wordt deze ook automatisch toegewezen en is een voorkeur niet meer mogelijk.

In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per woning kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend. Binnen dit type zijn geen rolstoelvriendelijke woningen beschikbaar. 

Boekingsinformatie

Ligging villa oesterdam comfort extra | 6 personen

De ligging van "villa oesterdam comfort extra | 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.