Vakantievilla Tholen

10
12
Groepen.nl logo

Deze vakantievilla biedt ruimte voor 12 personen en is daarom uitermate geschikt voor grote en/of meerdere families. Pure schoonheid verankerd in de natuur. Het hele resort heeft een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans.
Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen. Niet-familiale groepen zijn niet toegestaan in verband met het behoud van de rust op het resort. Het organiseren van clubuitjes, studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en andere groepsvorming met een feestelijk karakter is niet toegestaan.

Groepsaccommodatie in Zeeland, gelegen op een park


Er zijn zes slaapkamers, waarvan twee op de begane grond. Ook is er een badkamer op de begane grond en een badkamer op de eerste verdieping. Verder heeft de accommodatie een gezellige woonruimte met open keuken, waar ook ruimte is om met zijn allen te eten. Aan de woning zit een fijne ruime tuin met meubilair, zodat je ook buiten kunt genieten van een heerlijk verblijf. Je verblijf is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheden bij de woning. Je verblijf is inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoeken pakket en een eind schoonmaak zodat je nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. 

Samen het water op


De directe omgeving is zeker het verkennen waard. Je kunt veel leuke uitstapjes maken met de kids of jezelf even helemaal uitleven tijdens één van de vele watersporten die je kunt beoefenen. Geniet van al het mooie dat Zeeland te bieden heeft, zowel onder als boven water. Ga je liever wat verder weg een dagje op stap? Bezoek dan één van de steden in de buurt zoals Bergen op Zoom, Antwerpen of Rotterdam. Ben je op zoek naar een activiteit op het resort? Dan zijn er diverse mogelijkheden zoals paintball of de Escape Room.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Tholen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla tholen

De ligging van "vakantievilla tholen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.