Vakantiehuis Tholen

10
10
Groepen.nl logo

Unieke vakantievilla voor 10 personen met diverse wellness faciliteiten. Deze accommodatie ligt aan het open water, midden in Nationaal Park Oosterschelde. Pure schoonheid verankerd in de natuur. Het hele resort heeft een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans. De woningen voegen zich als het ware naar de omgeving en worden hierin opgenomen.
Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen. Niet-familiale groepen zijn niet toegestaan in verband met het behoud van de rust op het resort. Het organiseren van clubuitjes, studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en andere groepsvorming met een feestelijk karakter is niet toegestaan.

Een groepsaccommodatie in Zeeland met sauna

Deze groepsaccommodatie beschikt over een traditionele sauna en heeft een ruime living met grote flatscreen en moderne designkeuken. In totaal zijn er 5 comfortabele slaapkamers. De wellness faciliteiten als een sunshower, sauna en bubbelbad zorgen ervoor dat je ontspannen droomvakantie werkelijkheid wordt. In de ruime tuin is het ook optimaal genieten. In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per accommodatie, kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend. 

Beoefen samen diverse watersporten

De directe omgeving is zeker het verkennen waard. Je kunt veel leuke uitstapjes maken met de kids of uzelf even helemaal uitleven tijdens één van de vele watersporten die je kunt beoefenen. Geniet van al het mooie dat Zeeland te bieden heeft, zowel onder als boven water. Ga je liever wat verder weg een dagje op stap? Bezoek dan één van de steden in de buurt zoals Bergen op Zoom, Antwerpen of Rotterdam. Ben je op zoek naar een activiteit op het resort? Dan zijn er diverse mogelijkheden zoals paintball of de Escape Room.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis tholen

De ligging van "vakantiehuis tholen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.