Groepsaccommodatie Tholen

10
16
Groepen.nl logo

Unieke vakantievilla's voor 16 personen in pure Zeeuwse rust en ruimte! De groepsaccommodatie ligt aan het open water, midden in Nationaal Park Oosterschelde. Pure schoonheid verankerd in de natuur. De directe omgeving heeft een levendige uitstraling. De woningen voegen zich als het ware naar de omgeving en worden hierin opgenomen. De inrichting per groepsaccommodatie kan afwijken van de getoonde foto's maar is zowel qua afwerking als gebruikte materialen zeer luxe. 
Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen. Niet-familiale groepen zijn niet toegestaan in verband met het behoud van de rust op het resort. Het organiseren van clubuitjes, studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en andere groepsvorming met een feestelijk karakter is niet toegestaan.

Een groepsaccommodatie in Zeeland met wellness

Op de begane grond is een zeer ruime woonkamer met smart-tv, open haard en een keuken met alle luxe voorzieningen. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers en twee badkamers. In de kelderverdieping bevinden zich vier slaapkamers met ieder één badkamer met inloopdouche.Je kunt gratis gebruikmaken van wifi. Er is parkeergelegenheid voor vijf auto's bij de villa. 

Beoefen samen diverse watersporten

De directe omgeving is zeker het verkennen waard. Je kunt veel leuke uitstapjes maken met de kids of jezelf even helemaal uitleven tijdens één van de vele watersporten die je met de groep kunt beoefenen. Geniet van al het mooie dat Zeeland te bieden heeft, zowel onder als boven water. Ga je liever wat verder weg een dagje op stap? Bezoek dan één van de steden in de buurt zoals Bergen op Zoom, Antwerpen of Rotterdam.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie tholen

De ligging van "groepsaccommodatie tholen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.