Suite Deluxe | 2 personen

8.7
2
Waterrijkoesterdam.nl logo

Oesterdam Suite Deluxe 2 is een comfortabele en ruime (39-46m2) suite met een Frans balkon en vanuit alle suites heeft u een mooi uitzicht over het water. De inrichting is bijzonder stijlvol en zal u ongetwijfeld het gevoel geven er even helemaal uit te zijn. Ziet u uzelf al zitten in deze suite met een kopje koffie of thee terwijl u geniet van het ontwaken van de dag en de rust op het water? 

De suite heeft een kingsize bed, apart toilet, regendouche en ligbad. Alle denkbare luxe is in de suite aanwezig. 

Ons restaurant is de hele dag beschikbaar voor culinaire verrassingen. Vanaf het ruime lounge terras kunt u met een hapje en een drankje eindeloos genieten van deze mooie plek in Nationaal Park Oosterschelde. In onze Wellness faciliteiten kunt u de hectiek van alledag achter u laten, even nergens aan denken en volledig ontspannen. 

Deze suite is puur genieten voor de vakantieganger en de zakelijke reiziger die van kwaliteit en luxe houdt. Het is hier genieten in hoofdletters; kunt u al beslissen met wie u dit zou willen beleven of houdt u al dit moois liever voor uzelf? 

Belangrijk
Het gehele centrumgebouw inclusief restaurant, terras en hotel is strikt rook- en huisdiervrij.

Op aanvraag
De meeste suites binnen dit type hebben een bad in de suite zelf en een enkele suite heeft het bad in de badkamer. U kunt hiervoor uw voorkeur aangeven zonder extra kosten. Op basis van beschikbaarheid zal met uw voorkeur zoveel mogelijk rekening worden gehouden. 

De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend

Boekingsinformatie

Ligging suite deluxe | 2 personen

De ligging van "suite deluxe | 2 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.