Suite Deluxe | 4 personen

8.7
4
Waterrijkoesterdam.nl logo

Oesterdam Suite Deluxe 4 is een comfortabele en ruime (49-59m2) tweekamer suite met een Frans balkon waar het heerlijk vertoeven is met uw gezinsleden of met een vriendengroep. U kunt in deze suite heerlijk ontspannen op de comfortabele banken en bedenken wat u die dag wilt gaan doen terwijl u genietend kijkt naar de activiteiten op het water. 

Deze suite heeft een kingsize bed, apart toilet en een ruime badkamer met regendouche en ligbad. De meeste suites hebben een hoge eettafel met comfortabele krukken en alle denkbare luxe is aanwezig. De suite heeft een extra afgesloten slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Dit maakt dat deze suites uitermate geschikt zijn als familiekamer

Ons restaurant is de hele dag beschikbaar voor culinaire verrassingen. Vanaf het ruime lounge terras kunt u met een hapje en een drankje eindeloos genieten van deze mooie plek in Nationaal Park Oosterschelde. In onze Wellness faciliteiten kunt u de hectiek van alledag achter u laten, even nergens aan denken en volledig ontspannen. 

Deze suite is puur genieten voor de vakantieganger en de zakelijke reiziger die van kwaliteit en luxe houdt. Vindt u het ook zo moeilijk om te beslissen wie u als eerste mee wilt nemen om te komen genieten van alle luxe en comfort op deze locatie in het Nationaal Park Oosterschelde? 

Belangrijk
Het gehele centrumgebouw inclusief restaurant, terras en hotel is strikt rook- en huisdiervrij. 

De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend

Boekingsinformatie

Ligging suite deluxe | 4 personen

De ligging van "suite deluxe | 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.