Suite Royal | 2 personen

8.8
2
Waterrijkoesterdam.nl logo

Oesterdam Suite Royal 2 is een comfortabele en zeer ruime (54m2) suite, gelegen op de 2e verdieping met een Frans balkon. De suite ligt aan het uiteinde van de gang en biedt daarmee alle rust en privacy die u nodig heeft. De grote raampartijen geven de kamer enorm veel lichtinval en vanuit uw bed of het zitgedeelte kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over het water. 

De suite heeft een extra groot kingsize bed, apart toilet en een ruime badkamer met regendouche. Alle denkbare luxe is in de suite aanwezig. 

Ons restaurant is de hele dag beschikbaar voor culinaire verrassingen. Vanaf het ruime lounge terras kunt u met een hapje en een drankje eindeloos genieten van deze mooie plek in Nationaal Park Oosterschelde. In onze Wellness faciliteiten kunt u de hectiek van alledag achter u laten, even nergens aan denken en volledig ontspannen. 

Deze suite is puur genieten voor u als vakantieganger en is door de ruimte en het uitzicht ons paradepaardje en daarmee zeer geschikt om als bruidssuite te boeken. Heeft u al iemand in gedachten die u met deze ultieme belevenis wilt gaan verrassen? 

Belangrijk
Het gehele centrumgebouw inclusief restaurant, terras en hotel is strikt rook- en huisdiervrij.

De getoonde foto's zijn sfeerimpressies en hieraan kan geen enkel recht worden ontleend

Boekingsinformatie

Ligging suite royal | 2 personen

De ligging van "suite royal | 2 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.