Villa Oesterdam Comfort | 4 personen

8.5
4
Waterrijkoesterdam.nl logo

Deze villa (eerder bekend als Boon 4) is geschikt voor vier personen en is ideaal voor een gezin of twee stellen die willen genieten van een vakantie in Zeeland. De villa is ontworpen door de beroemde architect Piet Boon en dat is aan de verschillende elementen goed terug te zien. De ruime woonkamer met open keuken is van alle gemakken voorzien. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers, van beiden één op de begane grond en één op de eerste verdieping. U kunt ook buiten optimaal genieten van de mooie omgeving want de villa is aan het water gelegen. Deze villa heeft alles om uw verblijf compleet te maken en hiermee bent u verzekerd van een ontspannen vakantie.

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort 4 is strikt rookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. Vraag naar de beschikbaarheid voor een villa waar 1 huisdier is toegestaan. 

Van dit type is slechts 1 villa beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging villa oesterdam comfort | 4 personen

De ligging van "villa oesterdam comfort | 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.