Villa Oesterdam | 12 personen

8.3
12
Waterrijkoesterdam.nl logo

Villa Oesterdam 12 is enorm ruim opgezet en daarmee uitermate geschikt voor grote en/of meerdere families. Er zijn zes slaapkamers, waarvan twee op de begane grond met comfortabele eenpersoonsbedden. Ook is er een badkamer op de begane grond en een badkamer op de eerste verdieping. Verder heeft de villa een gezellige woonruimte met open keuken, waar ook voldoende ruimte is om met zijn allen te eten. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, Nespresso apparaat, filterkoffiezetapparaat en combimagnetron. Aan de woning zit een ruime tuin met open terras met meubilair, zodat u ook buiten met het hele gezelschap eindeloos kunt genieten van een uniek verblijf midden in Nationaal Park Oosterschelde. 

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 3 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 12 is strikt rookvrij en het is mogelijk om een aantal kinderbedjes te plaatsen. 

Specifieke faciliteiten of locatie kiezen

Een aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.

  • Open haard
  • Sfeerhaard
  • Buitenhaard
  • Ligging aan zandstrandje 
  • Volledig omheinde tuin 
  • Huisdiervrij

 Een ligging direct aan het water is bij dit type villa niet mogelijk.

Daarnaast kunt u bij stap 2 van het boekingsproces op de plattegrond van het resort de gewenste villa kiezen. Indien u geen voorkeur aangeeft voor een villa, wordt een willekeurige villa u automatisch toegewezen. 
Mocht er nog maar 1 villa van dit type beschikbaar zijn dan wordt deze ook automatisch toegewezen en is een voorkeur niet meer mogelijk.

In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend. Binnen dit type zijn geen rolstoelvriendelijke villa's beschikbaar. 

Boekingsinformatie

Ligging villa oesterdam | 12 personen

De ligging van "villa oesterdam | 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.