Villa Oesterdam | 4 personen

8.4
4
Waterrijkoesterdam.nl logo

Deze luxe en sfeervol ingerichte villa heeft een ruime woonkamer met open keuken met luxe apparatuur zoals een Nespresso apparaat, combimagnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. De villa biedt extra veel ruimte met veel lichtinval zodat u vrienden en familie comfortabel kunt ontvangen. In de woonkamer zorgt een knusse sfeerhaard voor gezelligheid. Deze villa heeft twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping, die beide voorzien zijn van twee éénpersoonsbedden. Hier bevindt zich ook een ruime badkamer voorzien van een douchecabine, wasbak en toilet. Er is een apart toilet op de begane grond. Al deze faciliteiten zullen ervoor zorgen dat u kunt genieten van een zorgeloos en luxe verblijf.

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 4 is strikt rookvrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. 

Specifieke faciliteiten of locatie kiezen

Een aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.

  • Ligging aan het water
  • Ligging aan een insteekhaven
  • Twee zonneligbedden
  • Huisdiervrij
  • Volledig omheinde tuin

Daarnaast kunt u bij stap 2 van het boekingsproces op de plattegrond van het resort de gewenste villa kiezen. Indien u geen voorkeur aangeeft voor een villa, wordt een willekeurige villa u automatisch toegewezen. 
Mocht er nog maar 1 villa van dit type beschikbaar zijn dan wordt deze ook automatisch toegewezen en is een voorkeur niet meer mogelijk.

In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend. Binnen dit type zijn geen rolstoelvriendelijke villa's beschikbaar. 

Boekingsinformatie

Ligging villa oesterdam | 4 personen

De ligging van "villa oesterdam | 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.