Villa Oesterdam Comfort | 8 personen

8.5
8
Waterrijkoesterdam.nl logo

Villa Oesterdam Comfort 8 (eerder bekend als Boon 8) is ontworpen door de beroemde architect Piet Boon en dat is aan de verschillende elementen goed terug te zien. De villa is voorzien van alle luxe en moderne comfort. De ruime woonkamer vormt het hart van de villa en ligt naast de volledig uitgeruste open keuken met vaatwasser, combimagnetron en Nespresso apparaat. 

Op de begane grond is een slaapkamer met ensuite badkamer en een apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de andere drie slaapkamers en nog een badkamer. De villa heeft een zeer fraai terras met geweldig uitzicht en als het wat frisser wordt zal de buitenhaard u nog steeds van voldoende warmte kunnen voorzien. Vanaf het terras heeft u direct toegang tot uw eigen aanlegsteiger.

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Comfort 8 is strikt rookvrij, huisdiervrij en het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen. 

Specifieke faciliteiten of locatie kiezen

Een aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.

  • Sfeerhaard
  • Twee zonneligbedden 

Daarnaast kunt u bij stap 2 van het boekingsproces op de plattegrond van het resort de gewenste villa kiezen. Indien u geen voorkeur aangeeft voor een villa, wordt een willekeurige villa u automatisch toegewezen. 
Mocht er nog maar 1 villa van dit type beschikbaar zijn dan wordt deze ook automatisch toegewezen en is een voorkeur niet meer mogelijk.

In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend. Binnen dit type zijn geen rolstoelvriendelijke villa's beschikbaar. 

Boekingsinformatie

Ligging villa oesterdam comfort | 8 personen

De ligging van "villa oesterdam comfort | 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.