Villa Oesterdam | 10 personen

8.7
10
Waterrijkoesterdam.nl logo

In Villa Oesterdam 10 bevinden zich vijf ruime slaapkamers, één op de begane grond en vier op de bovenverdieping, allemaal met comfortabele eenpersoonsbedden. Ook vindt u er drie badkamers, waarvan één badkamer een ligbad heeft en minimaal drie toiletten. De villa heeft een ruime woonkamer met open keuken, welke voorzien is van alle comfort zoals vaatwasser en een Nespresso apparaat. Vanuit het woongedeelte heeft u goed zicht op het water en kunt u heerlijk ontspannen bij de sfeerhaard met een drankje.

De villa ligt aan de waterzijde met een prachtig uitzicht over het Zoommeer. Vanuit de ruime tuin met open terras kunt u direct via de steiger met zwemtrap het water in duiken. Dit maakt Villa Oesterdam 10 de ideale villa voor rustzoekers en waterliefhebbers. 

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 2 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 10 is strikt rookvrij en het is mogelijk om maximaal 2 kinderbedjes te plaatsen. 

Specifieke faciliteiten of locatie kiezen

Een aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.

  • Sauna
  • Twee zonneligbedden
  • Wasdroger
  • Trampoline
  • Huisdiervrij

Daarnaast kunt u bij stap 2 van het boekingsproces op de plattegrond van het resort de gewenste villa kiezen. Indien u geen voorkeur aangeeft voor een villa, wordt een willekeurige villa u automatisch toegewezen. 
Mocht er nog maar 1 villa van dit type beschikbaar zijn dan wordt deze ook automatisch toegewezen en is een voorkeur niet meer mogelijk.

In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend. Binnen dit type zijn geen rolstoelvriendelijke villa's beschikbaar. 

Boekingsinformatie

Ligging villa oesterdam | 10 personen

De ligging van "villa oesterdam | 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.