VZ582 Vakantiehuis Stavenisse

7.7
6
Vakantiezeeland.com logo

Op recreatiepark Oud Kempen in Stavenisse op Tholen kunt u deze , geschakelde 6-persoons vakantiehuis huren. Het is een gezellig huis welke volledig en comfortabel is ingericht en het heeft onder andere een overdekt terras als ook een ruime, volledig omheinde tuin zodat de kinderen en honden probleemloos buiten kunnen spelen.  Het huisje is NIET geschikt voor rolstoelgebruikers en minder validen.

Stavenisse ligt op loopafstand van de Oosterschelde waar zeer veel watersportactiviteiten mogelijk zijn zoals zwemmen, surfen en zeilen. Het is een zeer mooie omgeving voor het maken van lange wandelingen of fietstochten en de vele weggetjes leiden u langs de mooiste plekjes. Diverse steden zoals Antwerpen, Bergen op Zoom en Rotterdam zijn eenvoudig te bereiken en bieden u veel evenementen en bezienswaardigheden voor als u een dagje verder weg wilt gaan.

Het recreatiepark heeft onder andere een receptie, een eetcafé, een speelveld en een tennisbaan en in de zomer kunt u gebruik maken van het openluchtzwembad.
Kom dus snel genieten van een prachtige vakantie met uw familie, vrienden en kinderen in dit gastvrije vakantiehuis in Stavenisse op Tholen.


Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz582 vakantiehuis stavenisse

De ligging van "vz582 vakantiehuis stavenisse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.