Groepsaccommodatie Sint-Maartensdijk

9
24
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is gevestigd in een pand met een trapgevel uit 1592 aan de gezellige markt van Sint Maartensdijk. Het pand is in 2009 volledig gerenoveerd. Het huis is rookvrij en ideaal voor een verblijf met je familie, vrienden of vereniging. 

Een vakantiehuis in Zeeland met omheind terras

Er is een grote woonkamer met verschillende hoekjes, een bibliotheek en een spelletjeskamer. Er is een eetgedeelte en een zitgedeelte. Bovendien is er een bar met tap. Je beschikt over een goed geoutilleerde professionele keuken met professionele apparatuur. Een beschut terras waarop lekker gebarbecued kan worden. Er zijn 7 tweepersoons slaapkamers en 3 driepersoons slaapkamers. Alle kamers hebben sanitair: toilet, douche en wastafel, een drietal kamers heeft daarnaast ook nog een ligbad. Een omsloten terras met een loungehoek en houten tafel en stoelen, een kruidentuintje en klein moestuintje. Op verzoek kan ontbijt, lunch(pakketten), picknickmand of diner worden verzorgd.  

Deze groepsaccommodatie heeft daarnaast een mooie vergaderruimte, break-outruimtes: om in groepjes uit elkaar te gaan en een besloten terras. De ideale locatie voor vergaderingen, heisessies, trainingen, cursussen, workshops. Vraag een offerte op maat op bij ons!

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

De accommodatie bevindt zich in Sint Maartensdijk op het eiland Tholen in Zeeland. Een eiland omgeven door het grootste nationaal park van Nederland, NP Oosterschelde. Je kunt er fietsen en wandelen. Maar ook wordt er in de Oosterschelde veel gedoken. Er worden zeehondensafari's georganiseerd om zeehonden en bruinvissen te spotten. Er is een zwembad met ligweide op slechts 200 meter van het huis. Verder zijn Bergen op Zoom (20min), Zierikzee (30min) en Goes(30 min), 3 Historische steden met een oud centrum dicht in de buurt. Ook Antwerpen is slechts op 35-40 autominuten.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie sint-maartensdijk

De ligging van "groepsaccommodatie sint-maartensdijk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.