Natuurhuisje in Sint maartensdijk

2
Natuurhuisje.nl logo

Het natuurhuisje staat letterlijk in de tuin bij alle andere vakantiehuisjes op dit terrein. Het huis is prima geschikt voor een jonger stel. De gehele tuin is groot, ruim 2000 m². Dit tuinhuis bevindt zich in de polder van het eiland Tholen, 500 meter verwijderd van de Oosterschelde. Dit huis heeft een overdekte veranda, met een behoorlijke voorruimte, waar je kan genieten van de tuin en de rust om je heen. Het tuinhuis is geheel op Zweedse wijze omtimmerd, dat wil zeggen met houten schaaldelen, welke niet horizontaal, maar verticaal zijn aangebracht. Het huis is zo ingericht dat op de beperkte aantal vierkante meters, te weten 18 m², alles is samengevoegd: een keuken, een badkamer en een slaap/woongedeelte. Het aantal ramen maakt het mogelijk dat je optimaal kan genieten van het prachtige Zeeuwse licht.

Bijzonderheden natuurhuisje in sint maartensdijk

Badkamer, Barbecue, Internet, Internettoegang (WiFi), Keuken, Kinderbed, Kinderstoel, Parking, Slaapbank, Terras, Terras (overdekt), Terras (privé), Trampoline, Tuin, Tuin (omheind), Tuinmeubilair, Tv, Verwarming (CV), verwarming (elektrisch, CV), Berwarming (elektrisch), Wasdroger (gedeeld met anderen), Contactloos verblijf, Drinkwater, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Tweepersoonsbed, oven, Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2), Kinderbad

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in sint maartensdijk

De ligging van "natuurhuisje in sint maartensdijk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.