Waterhoenlaan 8 | De Schotsman

9.4
8
Ruiterplaat.nl logo

Deze prachtige vrijstaande villa voor 8 personen is gelegen op de tweede rij van vakantiepark De Schotsman, op een royaal perceel van 1160 m2. Door de gunstige ligging staat u binnen 1 minuut met uw voeten in het water van het Veerse Meer en binnen enkele minuten op het Noordzeestrand. Een perfecte locatie voor elke watersportliefhebber, maar ook voor de relaxte vakantievierder is het hier volop genieten.

Bij binnenkomst van de woning heeft u direct toegang tot vier slaapkamers. Twee slaapkamers hebben elk twee éénpersoonsbedden, een slaapkamer heeft een éénpersoonsbed en in de laatste slaapkamer staan drie éénpersoonsbedden. Er zijn twee ruime modern ingerichte badkamers waarvan één met bad, douche en dubbele wastafel en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een apart gastentoilet. Vanuit de hal heeft u middels een trap toegang tot de sfeervolle woonkamer voorzien van een flatscreen TV met digitale tv en een houtkachel. Doordat het woongedeelte op de verdieping is gecreëerd heeft u een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot het heerlijke zonneterras op het zuiden met comfortabele tuinmeubelen en acht ligbedden. De open keuken is voorzien van comfort inbouwapparatuur, o.a. een oven/grill, een koel/vriescombinatie, een vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. In de berging is een wasmachine en een wasdroger. Tot slot is er voor de liefhebbers een geluidsbox Ultimate Ears aanwezig.

De woning heeft voldoende parkeerplaatsen voor meerdere auto's op het afgesloten perceel.

Deze woning is huisdiervrij.

Perceeloppervlakte : ca. 1160 m2            Woonoppervlakte: ca.: 160 m2.

Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging waterhoenlaan 8 | de schotsman

De ligging van "waterhoenlaan 8 | de schotsman" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.