VZ1061 Boerderij in Oudelande

10
8
Vakantiezeeland.com logo

Deze gezellige familieboerderij in de schilderachtige streek 'De Zak van Zuid-Beveland' beschikt over een heerlijke tuin en ligt op een perceel van een halve hectare. Er zijn 4 slaapkamers die gezamenlijk 8 personen kunnen accommoderen en u kunt uw huisdier meenemen op vakantie. Deze woning is ideaal voor grotere gezinnen. 
De woning is landelijk gelegen in de omgeving van Zuid-Beveland. De combinatie van comfort en authenticiteit, interieur en omgeving in het gebouw maken dat u een verblijf krijgt waar vakantie dan ook voor bedoeld is. Namelijk: ontspanning, inspiratie opdoen, dingen doen waar u soms moeilijk aan toe komt, samen zijn of juist tot jezelf komen. 
Het vakantiehuis is gezellig ingericht en is van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over comfortabele meubelen, volledig ingerichte keuken, 2 heerlijke badkamers, 2 koelkasten, een gevulde boekenkast, twee speelruimtes, talloze spellen, een ingericht poppenhuis, uitzicht over de landerijen vanaf een ruim terras op het zuidwesten, veel privacy (omheinde ruime tuin rondom) en dit alles in een rustieke omgeving. De woning biedt veel ruimte buiten (er zijn geen buren binnen 500 meter) en is omgeven door een mooi natuurgebied met veel bloemendijken waar u heerlijk kunt fietsen. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en de kinderen kunnen zich vermaken op de aanwezige speeltoestellen. 

De Westerschelde ligt op nog geen 4 kilometer van het vakantiehuis. Zowel de stad Middelburg en Goes liggen op 20 autominuten. Ondanks de rustige ligging bent u toch slechts op 2 km afstand van de supermarkt waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen.
Andere dingen waar u op moet letten
- Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
- Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 23 jaar zijn niet toegestaan
- Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
- Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden


-1 kinderbed en 1 kinderstoel gratis. op aanvraag

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz1061 boerderij in oudelande

De ligging van "vz1061 boerderij in oudelande" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.