Natuurhuisje in Nieuwerkerk

2
Natuurhuisje.nl logo

Onze romantische pipowagen is het hele jaar te boeken. In de periode 10 September tot 10 Mei beschikt de pipowagen op 10 mtr afstand over verwarmd privé sanitair. In de periode 10 Mei tot 10 September is er gemeenschappelijk sanitair. De pipowagen is van alle gemakken voorzien. Er staat een gaskachel in die het ook tijdens de wat koudere dagen aangenaam maakt. Voor de innerlijke mens hoeft u niet ver weg. Onze theetuin kan ontbijt en diner voor u verzorgen. en in de zomer als de theetuin is geopend is een heerlijk stuk huis gemaakte taart met een kop thee natuurlijk niet te versmaden. Kortom een verblijf in dit natuurhuisje staat garant voor even heerlijke ontspannen ver weg van de hectische drukte

Bijzonderheden natuurhuisje in nieuwerkerk

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Wasmachine, Speelweide, Speeltoestellen, Tuin (privé, verlicht), Wasmachine (gedeeld met anderen), Tuin (gedeeld), Zandbak, Wasdroger (gedeeld met anderen), Gaskachel, Jacuzzi / hottub, Keuken, Parking, Tweepersoonsbed, Badkamer, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in nieuwerkerk

De ligging van "natuurhuisje in nieuwerkerk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.