Groepsaccommodatie Koudekerke

7.5
30
Groepen.nl logo

Eventjes buiten het dorp Koudekerke vind je deze groepsaccommodatie voor 30 personen, bestaande uit drie gescheiden bungalows en een aparte groepsruimte. Rustig en landelijk gelegen. Het terrein is 2,5 ha groot en wordt deels bezet door bungalows. Het andere deel is gereserveerd voor kamperen (mini-camping). De bungalows liggen verspreid rondom speelvelden waar de kinderen zich kunnen vermaken op de diverse speeltoestellen of in de zandbak.

Een vakantiehuis in Zeeland met veel speelvoorzieningen

Je beschikt over drie bungalows (apart van elkaar), deze zijn ieder voor 10 personen. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer met een schuifpui naar het terras. Een open keuken voorzien van veel voorzieningen. Er zijn 4 slaapkamers. Badkamer en een apart toilet, een extra mindervalidenbadkamer met douche en toilet (informeer bij Groepen.nl naar de mogelijkheden). De bungalows worden verwarmd d.m.v. vloerverwarming en je hebt de beschikking over een ruim terras. Tevens heb je de beschikking over een aparte groepsruimte. Deze ruimte heeft een compleet ingerichte keuken, voldoende tafels en stoelen en een toiletgroep.

Kies jij voor skeeleren, wandelen of fietsen?

De grpe[saccommodatie ligt op loopafstand van het dorp Koudekerke, centraal tussen de steden Vlissingen (3 km) en Middelburg (4 km). Ook het zuiderstrand van Walcheren is binnen handbereik (Dishoek 2 km). In het vroon van de duinen kun je uitstekende boswandelingen maken. Bij wat minder strandweer ben je in een kleine 10 minuten fietsen of met de auto in het Subtropisch Zwemparadijs van Vlissingen/Middelburg waar je tegen een redelijk tarief de dag kunt doorbrengen. Door de vele betonwegen leent de directe omgeving zich uitstekend voor het maken van skeelertochten. Geef je de voorkeur aan de fiets? Een uitgebreid net van B-wegen en fietspaden staat tot jouw beschikking. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie koudekerke

De ligging van "groepsaccommodatie koudekerke" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.