VZ1057 Vakantiehuis in Koudekerke Dishoek

10
7
Vakantiezeeland.com logo

Zeer ruime vakantiewoning met veel privacy en zonnige tuin aan de voet van de duinen in Dishoek, Zeeland. Echt een pareltje aan de Zeeuwse kust! Een ideaal vakantieverblijf voor het hele gezin.
Deze zeer grote vakantiewoning met zonnige tuin ligt aan de voet van de duinen in Dishoek, Zeeland. De vakantiewoning in Dishoek is ingericht voor 6/7 personen. 
De vakantiewoning heeft een zeer ruime en gezellige woonkamer met gashaard en een grote open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, gaskookplaat, koelkast, oven, senseo koffieapparaat en waterkoker. In de hal is een apart toilet aanwezig, verder is er op de begane grond 1 grote slaapkamer met ruime badkamer met wastafel, inloopdouche en inloopkast.

Via de terrasdeuren komt u op het overdekte terras, waar u geniet van de Zeeuwse zon. De tuin heeft veel privacy, met heerlijke plekjes om te genieten. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Ook een kleine keuken is op deze verdieping aanwezig. Een ideaal verblijf voor een vakantie met het hele gezin of meerdere gezinnen! De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote tuin. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto's. Er is een kleine garage geschikt als fietsenberging.

Via de openslaande deuren komt u op het overdekte terras, waar u geniet van de zon. De tuin heeft veel privacy, met heerlijke plekjes om te genieten. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, toilet en bidet. Een ideaal verblijf voor een vakantie met het hele gezin of meerdere gezinnen! De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote tuin. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto's. Er is een kleine garage geschikt als fietsenberging. 
Het strand van Dishoek is op loopafstand en uw strandvakantie maakt u compleet met het huren van een dagstrandhuisje (indien beschikbaar) op strand Dishoek! Deze strandcabines liggen op het strand Dishoek tussen strandpaviljoen Kaapduin en strandpaviljoen de Zeebries. Als dat geen ideale strandbeleving is! Bij ons heeft u de keuze om zelf uw bed/badlinnen mee te brengen, of bij ons te huren. Ook opgemaakte bedden behoort tot de mogelijkheden!

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz1057 vakantiehuis in koudekerke dishoek

De ligging van "vz1057 vakantiehuis in koudekerke dishoek" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.