VZ1054 Vakantievilla in Kortgene

10
8
Vakantiezeeland.com logo

Deze prachtig opgeknapte vrijstaande vakantievilla is ingericht voor 8 personen. De woning is te vinden aan het Veerse Meer in Kortgene. De villa heeft een zeer grote en fraaie tuin met uitzicht op het Veerse Meer. Dit is een perfecte locatie voor watersport- en/of natuurliefhebbers. Naast het Veerse Meer bereikt het centrum van Kortgene met zijn vele voorzieningen gemakkelijk per fiets. De perfecte uitvalsbasis voor een relaxte vakantie, met de familie. 
De villa ligt op een royaal perceel met een afgesloten tuin en een ruim en zonnig terras op het zuidwesten. Hier staan comfortabele terrasmeubelen voor u klaar, zodat u 's avonds nog heerlijk kunt nagenieten van een dagje op het water. De kids vermaken zich intussen met de voetbalgoals en tafeltennistafel. De ruime oprijlaan biedt plaats aan twee auto's
U komt de woning binnen via de voordeur. U komt dan in een ruime hal. Vanuit de hal gaat u de trap op naar de woonkamer. In de luxe open keuken vindt u diverse apparatuur o.a. een vaatwasser, een 5-pits gasfornuis, een Nespresso koffiemachine, een koelkast en een oven.

Vanuit de woonkamer en keuken heeft u prachtig uitzicht over de fraaie tuin. Doordat de woonkamer aan het fraaiste gedeelte van de tuin grenst, heeft u zelfs zicht op het Veerse Meer.

Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers (1x tweepersoons en 2x stapelbedden), een toilet, een badkamer met inloopdouche, een ligbad en badkamermeubel. Op de begane grond in de hal vindt u tevens een apart toilet, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met inloopdouche. In de inpandige berging vindt u veel opbergruimte, een wasmachine, magnetron en een aparte vriezer.

De villa is gelegen in een parkachtige groene omgeving. De huizen in deze wijk hebben allemaal zeer groene tuinen omgeven met bloemen. Op 1,6 kilometer van de woning ligt een klein strandje gelegen aan het Veerse Meer. Hier kunt u lekker ontspannen, picknicken en zwemmen. Kortgene is centraal gelegen ten opzichte van geheel Zeeland.

Aan de rand van het dorp op de dijk ligt molen De Korenbloem. Deze is op zaterdag geopend voor publiek. Hier kunt u eerlijke lokale producten kopen. Het dorp heeft verder o.a. een lokale bakker, slager, een supermarkt, een bazaar, tankstation en fietsverhuur. 
In de jachthaven van Kortgene kunt u borrelen, lunchen en dineren, maar ook het dorp zelf heeft diverse gezellige restaurants en terrasjes.
Belangrijke informatie
Deze accommodatie wordt alleen verhuurd voor recreatieve doeleinden en vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
1 kinderbed en 1 kinderstoel gratis. op aanvraag

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz1054 vakantievilla in kortgene

De ligging van "vz1054 vakantievilla in kortgene" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.