VZ1055 Grote Vakantievilla in Kortgene

10
12
Vakantiezeeland.com logo

Vanuit de woonkamer en het terras op de 1e verdieping heeft u aan de voorzijde een prachtig uitzicht over het Veerse Meer, terwijl u aan de achterzijde een fraai zicht heeft op de Noord-Bevelandse landerijen.
Begane grond: entree, hal met trapopgang, meterkast en 3 toiletten. Toegang tot inpandige berging. Verder zijn er 5 slaapkamers (2x stapelbed, 4x tweepersoonbed) en twee badkamers met ligbad, wastafel en douche.
 
1e verdieping: woonkamer met toegang tot royaal balkon, living met open haard, open keuken met bar en barkrukkenDeze mooie vakantiewoning is bijzonder geschikt voor families die van water houden! Alle mogelijkheden qua zeilen, surfen etc. vindt u binnen handbereik. Ook voor natuurliefhebbers, wandelaars of fietsers zijn er vele mogelijkheden in de omgeving van Kortgene en het Veerse Meer. De Banjaard (één van de mooiste Noordzeestranden van Nederland) is binnen 10 minuten bereikbaar met de auto. Een 18-holes golfbaan “de Goese Golf” bevindt zich op ca. 10 kilometer afstand. Het gezellige Kortgene biedt een behoorlijk voorzieningenniveau qua winkeltjes, restaurants etc. Voor het overige kunt u uitstekend terecht in het nabijgelegen Goes, beschikkend over alle voorzieningen qua winkels, scholen, cultuur en ontspanning. Kortom; de rust en ruimte van Zeeland gecombineerd met alle stedelijke voorzieningen onder handbereik.
Andere dingen waar u op moet letten
- Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
- Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 23 jaar zijn niet toegestaan
- Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
- Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
1 kinderbed en 1 kinderstoel gratis. op aanvraag

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz1055 grote vakantievilla in kortgene

De ligging van "vz1055 grote vakantievilla in kortgene" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.