VZ1040 Vakantiehuis in Kortgene

10
4
Vakantiezeeland.com logo

Deze vernieuwde woning ligt in Kortgene, in Zeeland. Er zijn 2 slaapkamers die aan 4 mensen een slaapplek bieden, perfect dus voor een vakantie met het hele gezin. U zit op 100 meter van het Veerse Meer.

Het vakantiehuis is compleet ingericht en alles wat u nodig heeft, is aanwezig. U heeft een balkon waar u heerlijk in de zon kunt zitten. De woning is gelegen op het eiland Noord-Beveland en wordt omringd door de Noordzee, het Veerse Meer en de Oosterschelde. In de zomer is het gezellig druk met leuke winkeltjes, horecagelegenheden en de grote jachthaven. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes en u kunt het pontje nemen naar Wolphaartsdijk. U zit vlak bij natuurpark Oosterschelde, het grootste natuurpark van Nederland. 

Voor de strandliefhebbers ligt het Banjaarstrand in Kamperland op 12 kilometer afstand. De stormvloedkering (Neeltje Jans) ligt op 8 km en is zeker een bezoek waard.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz1040 vakantiehuis in kortgene

De ligging van "vz1040 vakantiehuis in kortgene" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.