Vakantiehuis Kamperland

8.4
12
Groepen.nl logo

Een vakantiehuis in Zeeland met panoramisch uitzicht en vlakbij zee

Exclusief! Een zeer ruim vakantiehuis voor 12 personen met panoramisch uitzicht over het Veerse Meer, op korte afstand van het Noordzeestrand. Deze rookvrije accommodatie beschikt over 4 badkamers, een wellnessruimte en een eigen aanlegsteiger. In de zomermaanden is deze locatie een hotspot met bruisende watersportactiviteiten. In de wintermaanden maakt de dynamiek plaats voor een weldadige rust en kun je urenlang wandelen of reeën spotten in het naastgelegen natuurgebied en genieten van een ongekend uitzicht.Alle vertrekken bevinden zich op de eerste verdieping. Er zijn 2 royale woonkamers met een zithoek, eetgedeelte en een panoramisch uitzicht over het Veerse Meer. De woonkamers zijn zeer licht en voorzien van alle mogelijke comfort, zoals een flatscreen televisie, DVD speler en gratis Wi-Fi. Vanuit de woonkamer heb je tevens toegang tot het riante en zonnige terras. De keuken met kookeiland is voorzien van veel gemakken. De tweede keuken is voorzien van inductiekookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser. Daarnaast zijn er 4 royale slaapkamers en een aangrenzende luxe badkamer. In dit vakantiehuis geniet je niet alleen van het uitzicht, ook kom je volledig tot rust in de wellnessruimte met regendouche en infraroodsauna. Jullie kunnen gebruik maken van de aanlegsteiger met botenhelling en de gratis stalling voor watersportattributen. Tegen betaling kun je gebruik maken van de waterskibaan direct voor deur. In de zomermaanden is het ernaast gelegen trendy restaurant met loungeterras dagelijks geopend. Kosteloos parkeren op het privéparkeerterrein bij de accommodatie. Kinderartikelen, zoals kinderbedje en kinderstoel, zijn op aanvraag te reserveren. 


Vanuit jullie vakantiehuis direct het water op

Het vakantiehuis ligt tegen een prachtig watersportgebied dat bestaat uit o.a. uit een waterskibaan, surfschool, surfshop en een trendy restaurant. Er worden talloze watersportactiviteiten georganiseerd, zoals windsurfen, waterskiën, wakeboarden, kajakken en banaanvaren. Het penthouse ligt op circa 3 km afstand van één van de mooiste en schoonste Noordzeestranden van Nederland.

Liever een ander vakantiehuis aan zee?

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.