Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

Een vrijstaande en gezellige vakantiewoning voor 6 personen! De vakantiewoning is gelegen op korte afstand van het Veerse Meer en de jachthaven. Alle recreatieve faciliteiten die het Veerse Meer biedt liggen hier aan je voeten. Vanaf Marinuswerf fiets je in 15 minuten naar het Noordzeestrand.

Vakantiehuis in Zeeland nabij het water 

De woonkamer met open keuken is gezellig ingericht. De tuindeuren geven toegang tot de dichtbegroeide beschutte tuin en het terras met comfortabele tuinmeubelen. In de woonkamer vind je een zithoek met een flatscreen TV. De open keuken is voorzien onder anderen een combimagnetron, vaatwasser en koelkast met een aparte vriezer. Op de eerste verdieping bevinden zich drie riante slaapkamers, waarvan één voorzien van een tweepersoonsbed en de andere slaapkamers voorzien van twee éénpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche, ligbad, wastafel en toilet. In de hal bevindt zich nog een gastentoilet. De woning heeft een inpandige berging met een wasmachine.

Samen het water op

Voor de woning is er parkeerplaats voor twee auto's. In de groene tuin bevindt zich een authentieke waterput, die tevens als barbecue te gebruiken is. De tuin is volledig omheind en beschikt over een tuinhuisje, die gebruikt kan worden als berging voor de fietsen. Een perfecte locatie voor elke watersportliefhebber. Dit luwe door groen omgeven kleinschalige park is een perfecte uitvalsbasis voor zowel een actieve als relaxte vakantie. Het Noordzeestrand ligt op korte afstand. Boek je een vakantie in dit vakantiepark, dan kun je de auto laten staan. Faciliteiten zijn hier binnen handbereik, waaronder een kleine supermarkt en een restaurant, maar ook een subtropisch zwemparadijs waar de kinderen (tegen betaling) heel de dag kunnen spelen en spetteren is aanwezig op dit park. Vanuit de woning loop je in een paar minuten naar het strand.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Kamperland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.