Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

De ruime oprijlaan biedt plaats aan meerdere auto's en de rondom gelegen tuin is omgeven door veel groen. Huisdieren zijn welkom in deze bungalow. Je viervoeter zal zich vrij voelen in deze ruime afgesloten tuin en ook je kinderen kunnen hier heerlijk spelen.

Vakantiehuis in Zeeland nabij de kust

Bij binnenkomst van de woning heb je toegang tot drie slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed, een met twee éénpersoonsbedden en een met een stapelbed. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche en wastafel. Er is een apart toilet. Vanuit de hal heb je tevens toegang tot de sfeervol ingerichte woonkamer voorzien van een flatscreen met digitale tv en een houtkachel. Vanuit de woonkamer heb je via een schuifpui toegang tot het heerlijke zonneterras op het zuiden met comfortabele tuinmeubelen. De open keuken is voorzien van comfort inbouwapparatuur, o.a. een koelkast, een vaatwasser en een magnetron. In de bijkeuken staan een wasmachine en een wasdroger tot je beschikking.

Ontdek de faciliteiten op het vakantiepark

Boek je een vakantie in dit vakantiepark, dan ben je omgeven door het natuurschoon van diverse flora en fauna in het bosrijke natuurgebied  en het prachtige waterparadijs het Veerse Meer. Faciliteiten zijn hier te vinden op 10 minuten loopafstand op de nabij gelegen camping, waaronder een kleine supermarkt en een restaurant, maar ook een surf- en zeilschool waar jij en de kinderen bijvoorbeeld kunnen deelnemen aan een clinic suppen, windsurfen of waterskiën.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.