Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

Vrijstaande gerenoveerde vakantiewoning voor 6 personen met een ruime afgesloten tuin, direct onder aan de duinen van het mooie en brede Noordzeestrand. De moderne en comfortabele inrichting en de unieke ligging zullen er samen voor zorgen dat het je tijdens je vakantie aan niets zal ontbreken.

Huisje in Zeeland met terras op het zuiden

Door de vele ramen is de woning heerlijk licht. De woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard, een flatscreen tv en heeft een deur naar het terras op het zuiden waar comfortabele loungemeubelen voor je klaarstaan. De moderne open keuken is voorzien van alle comfort waaronder een oven/grill, een vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. De bungalow heeft drie slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. De moderne badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Er is een apart gastentoilet.

Onderneem samen diverse watersportactiviteiten 

Op korte afstand is het mogelijk om een boot te huren en/of surflessen te nemen, zodat je zelf met de wind in de haren de Zeeuwse lucht letterlijk kunt proeven. Het vakantiehuis ligt tegen een prachtig watersportgebied dat bestaat uit o.a. uit een waterskibaan, surfschool, surfshop en een trendy restaurant. Er worden talloze watersportactiviteiten georganiseerd, zoals windsurfen, waterskiën, wakeboarden, kajakken en banaanvaren. Het penthouse ligt op circa 3 km afstand van één van de mooiste en schoonste Noordzeestranden van Nederland.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.