Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

Moderne vrijstaande 6-persoons woning gelegen op een vakantiepark aan het Veerse Meer. Binnen enkele minuten bereik je de oevers van het mooie Veerse Meer, waar de bootjes aan je licht voorbij glijden of je spontaan een frisse duik kunt nemen. Eindeloos genieten van de Zeeuwse kustlijn is mogelijk op het Noordzeestrand, welke binnen 7 autominuten aan je voeten ligt.

Vakantiewoning in Zeeland aan het water

De lichte en ruime woonkamer met open keuken is fraai ingericht en van alle gemakken voorzien. De keuken is uitgerust met onder andere een combi-magnetron, vaatwasser en tweede koelkast. Rond de gashaard is het heerlijk bijkomen na een dagje uitwaaien op het strand of een mountainbiketocht in de duinen. Verder is de bungalow uitgerust met een flatscreen TV met digitale televisie en extra buitenlandse zenders. De ruime badkamer is voorzien van een wastafel, douche en ligbad. Er is een apart gastentoilet in de hal. In de riante tuin bevinden zich meerdere terrassen, die zuidelijk gelegen zijn, waarvan een overdekt. Hier kun je na een dag fietsen heerlijk nagenieten met een drankje met uitzicht over de prachtige tuin met veel privacy, die voorzien is van comfortabele tuinmeubelen. De vakantiewoning is uitgerust met 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer biedt extra comfort met een heerlijke lits-jumeaux, televisie en een extra zithoek. Het terras bij deze slaapkamer bereik je via de tuindeuren, waar je heerlijk kunt genieten in de beschutte tuin. De andere twee slaapkamers zijn uitgerust met elk twee éénpersoonsbedden. In de berging bevindt zich een wasmachine. Op de oprijlaan is plaats voor twee auto's. 

Genieten aan de kust

Op korte afstand is het mogelijk om een boot te huren en/of surflessen te nemen, zodat je zelf met de wind in de haren de Zeeuwse lucht letterlijk kunt proeven. Het vakantiehuis ligt tegen een prachtig watersportgebied dat bestaat uit o.a. uit een waterskibaan, surfschool, surfshop en een trendy restaurant. Er worden talloze watersportactiviteiten georganiseerd, zoals windsurfen, waterskiën, wakeboarden, kajakken en banaanvaren. Het penthouse ligt op circa 3 km afstand van één van de mooiste en schoonste Noordzeestranden van Nederland.

Liever een ander vakantiehuis aan zee?

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.