Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

Deze vrijstaande vakantiebungalow is ingericht voor 6 personen en is gelegen in een rustige doodlopende straat midden in het park op loopafstand van het Veerse Meer. Een perfecte locatie voor als je een watersportliefhebber of natuurliefhebber bent. In dit door groen omgeven park staan rust en ruimte centraal. De juiste uitvalsbasis voor een relaxte vakantie. 

Vakantiehuis in Zeeland nabij het Veerse meer 

De entree van de woning biedt toegang tot drie slaapkamers, waarvan één kamer met een tweepersoonsbed (tweepersoons matras) en twee kamers met twee éénpersoonsbedden. De ruime badkamer is voorzien van een douche, ligbad, bidet en toilet. Er is een apart gastentoilet. Vanuit de hal heb je toegang tot de gezellig ingerichte woonkamer voorzien van een flatscreen tv en een sfeervolle houtkachel. Weer of geen weer, hier kun je altijd in sfeer genieten van je vakantie. De open keuken is voorzien van comfort inbouwapparatuur, o.a. een oven/grill, een magnetron, een koelkast en een vaatwasser. In de inpandige berging staan een wasmachine en een extra koelkast. De woning ligt op een ruim perceel met een zonnig terras met kleine overkapping. De tuin ligt op het zuiden en na een dagje op het water is het heerlijk nagenieten op de grote loungebank. Het tuinhuis is privé. De oprijlaan biedt plaats aan twee auto's.

Samen het water op 

Boek je een vakantie in dit vakantiepark, dan ben je verzekerd van rust en ruimte. Faciliteiten zijn hier te vinden op 5 minuten loopafstand op de nabij gelegen camping, waaronder een kleine supermarkt en een restaurant, maar ook een surf- en zeilschool waar je bijvoorbeeld kunt deelnemen aan een clinic suppen of windsurfen.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen aan zee

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.