Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

Deze vrijstaande vakantiewoning is ingericht voor 6 personen en is gelegen in een rustige doodlopende straat midden in een vakantiepark, op loopafstand van het Veerse Meer. De woning is omgeven door groen, rust en ruimte. Er is een heerlijke afgesloten tuin, ideaal voor kinderen of hond(en). Een perfecte locatie voor watersport- en natuurliefhebbers of als u toe bent aan een relaxte vakantie.

Vakantiehuis in Zeeland nabij de kust 

De woning ligt op een riant perceel met een zonnig terras op het zuiden met comfortabele tuinmeubelen, waar je 's avonds nog heerlijk kunt nagenieten van een dagje op het water. De ruime oprijlaan biedt plaats aan twee auto's. De entree van de woning biedt toegang tot drie slaapkamers. Een slaapkamer met een lits-jumeaux, een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een douche en een toilet. In de hal is een apart gastentoilet. De woonkamer heeft een flatscreen SMART-TV met Soundbar en een Blu-Ray speler met diverse DVD's. Ook is er een openhaard. Weer of geen weer, hier kun je altijd in sfeer genieten van je vakantie. De open keuken is voorzien van comfort inbouwapparatuur, o.a. een Inductie kookplaat, een Nespresso-, Senseo- en filterkoffiemachine, een koelkast met vriesvak en een combimagnetron. In de berging staan een was-droogcombinatie en een vaatwasser. In de buitenberging bevindt zich o.a. een fitnessapparaat.

Geniet van de vele faciliteiten op het vakantiepark

Boek je een vakantie in dit vakantiepark, dan ben je verzekerd van rust en ruimte. Faciliteiten zijn hier te vinden op 5 minuten loopafstand op de nabij gelegen camping, waaronder een kleine supermarkt en een restaurant, maar ook een surf- en zeilschool waar jij en de kinderen bijvoorbeeld kunnen deelnemen aan een clinic suppen of windsurfen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Kamperland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.