Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

Deze vrijstaande bungalow voor 6 personen is gelegen op een groen park op korte afstand van het Veerse Meer, de jachthaven en slechts 3 km van het Noorzeestrand.

Vakantiewoning in Zeeland aan het strand 

Deze vakantiebungalow is zeer verzorgd en netjes ingericht. De stijlvolle, lichte en ruime woonkamer is voorzien van een flatscreen digitale televisie, Ipod Dockingstation en internetradio met bluetooth. Er is een open keuken, welke van alle gemakken is voorzien zoals een vaatwasser, magnetron en een Nespresso koffiemachine. Vanuit de woonkamer heb je via een schuifpui toegang tot de ruime, zonnige tuin met comfortabele tuinmeubelen. De tuin biedt veel privacy en is volledig omheind, ideaal voor je huisdier! De bungalow heeft drie slaapkamers, allen zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden. De moderne ruime badkamer heeft een bad met douche en wastafel. Ook is er een bijkeuken met wasmachine en droger. Bij de woning zijn twee parkeerplaatsen. Je huisdier is van harte welkom in deze fijne, zeer verzorgde vakantiewoning.

Samen naar het strand

Dit vakantiepark is knus, kleinschalig en omringd door veel groen. gelegen aan de rand van Kamperland. Dit rustige park ligt op korte afstand van het Veerse Meer en op ruim 5 minuten autorijden van het Noordzeestrand. Een uitstekende uitvalsbasis wanneer je rust, privacy en vrijheid tijdens je vakantie bovenaan je verlanglijstje hebt staan. Alle vakantiewoningen in dit park kenmerken zich door de ruime tuinen en percelen.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen aan zee

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.