Vakantiehuis Kamperland

10
6
Groepen.nl logo

Deze sfeervol ingerichte vrijstaande vakantiebungalow is ingericht voor 6 personen. De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat midden in het vakantiepark, op loopafstand van het Veerse Meer. Een perfecte locatie voor watersport- en natuurliefhebbers, maar ook voor een relaxte vakantie. In dit door groen omgeven park staan rust en ruimte centraal. 

Vakantiehuis in Zeeland op een vakantiepark

De entree van de woning biedt toegang tot drie slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een lits-jumeaux en een tweede televisie, een slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden en de derde slaapkamer heeft een stapelbed. De modern ingerichte badkamer is voorzien van een ligbad/douche. Vanuit de hal heb je tevens toegang tot de sfeervolle woonkamer voorzien van een flatscreen TV met digitale televisie en een Bluetooth speaker/ geluidsbox met DAB + radio. De open keuken is voorzien van comfort inbouwapparatuur, o.a. een vaatwasser, een Nespresso koffiemachine, een koelkast en een combimagnetron. In de berging staan een wasmachine en een wasdroger tot je beschikking. De woning ligt op een ruim perceel met een afgesloten tuin met veel privacy en terras op het zuiden met comfortabele tuinmeubelen en twee ligbedden, waar je 's avonds nog heerlijk kunt nagenieten van een dagje op het water. Achterin de tuin is een tuinhuis met overdekte lounge hoek, waar je ongeacht het weer heerlijk buiten kunt zitten. En voor nog meer ontspanning staat er in het tuinhuis een Infraroodsauna voor 2 personen tot uw beschikking. De oprijlaan biedt plaats aan twee auto's.

Ontdek de vele faciliteiten op het park

Boek je een vakantie in dit vakantiepark, dan kun je de auto laten staan. Faciliteiten zijn hier binnen handbereik, waaronder een kleine supermarkt en een restaurant, maar ook een subtropisch zwemparadijs waar de kinderen (tegen betaling) heel de dag kunnen spelen en spetteren is aanwezig op dit park. Vanuit de woning loop je in een paar minuten naar het strand.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Kamperland 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.