Jupiterlaan 8 | Rancho Grande

8.4
4
Ruiterplaat.nl logo

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 4 personen, met een rustige ligging in het groen en het Veerse meer om de hoek? Dan bent u hier aan het juiste adres! Op een afgesloten perceel, omringd door een prachtige natuur vindt u deze sfeervolle bungalow. De afgesloten tuin zorgt voor veel privacy en leent zich perfect voor een vakantie met de hond of kleine kinderen.

Deze bungalow is verzorgd en netjes ingericht. De sfeervolle woonkamer met flatscreen televisie heeft een open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser en een combi-magnetron. Vanuit de woonkamer geeft de tuindeur u toegang tot het terras, voorzien van comfortabele tuinmeubelen. Hier kunt u heerlijk relaxen in de riante en zonnige tuin. De tuin is gedeeltelijk omheind.

De bungalow heeft 3 slaapkamers, één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met een éénpersoonsbed.

De badkamer is ingericht met een bad, wastafel en toilet. Er is een buitenberging met een wasmachine en een extra koelkast. Bij de bungalow is parkeergelegenheid aanwezig.

Een huisdier is van harte welkom

Perceeloppervlakte: ca. 540 m2            4Woonoppervlakte: ca. 50 m2

Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging jupiterlaan 8 | rancho grande

De ligging van "jupiterlaan 8 | rancho grande" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.