Vakantiehuis Kamperland

10
8
Groepen.nl logo

Deze prachtige vrijstaande vakantievilla voor 8 personen op is gelegen een royaal perceel van 1160 m2. Door de gunstige ligging sta je binnen 1 minuut met je voeten in het water van het Veerse Meer en binnen enkele minuten op het Noordzeestrand.

Een groepsaccommodatie in Zeeland met uitzicht op het meer


 Bij binnenkomst van de vakantiewoning heb je direct toegang tot vier slaapkamers (zie kamerindeling). Er zijn twee ruime modern ingerichte badkamers. Vanuit de hal heb je middels een trap toegang tot de sfeervolle woonkamer voorzien van een flatscreen TV met digitale tv en een houtkachel. Doordat het woongedeelte op de verdieping is gecreëerd, heb je een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Vanuit de woonkamer heb je tevens toegang tot het heerlijke zonneterras op het zuiden met comfortabele tuinmeubelen en acht ligbedden. De open keuken is voorzien van comfort inbouwapparatuur! In de berging is een wasmachine en een wasdroger. 

Samen het water op


De groepsaccommodatie ligt tegen een prachtig watersportgebied dat bestaat uit o.a. uit een waterskibaan, surfschool, surfshop en een trendy restaurant. Er worden talloze watersportactiviteiten georganiseerd, zoals windsurfen, waterskiën, wakeboarden, kajakken en banaanvaren. Het penthouse ligt op circa 3 km afstand van één van de mooiste en schoonste Noordzeestranden van Nederland.


 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Kamperland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis kamperland

De ligging van "vakantiehuis kamperland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.