Chalet de Bolder

6
Rcn.nl logo

Direct aan het Veerse Meer vind je de ruime en vrijstaande chalets, geschikt voor 6 personen, met een fantastisch uitzicht over het Veerse Meer. De Chalets zijn van alle gemakken voorzien: 

Keuken


Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast met vriesvak, gaskookplaat, filter koffiezetapparaat, broodrooster, combimagnetron en een waterkoker. Ook is er een gezellige eethoek voor zes personen aanwezig.

Woonkamer


Riante zithoek met 2 banken en een leunstoel.

Slaapkamer


In het chalet zijn drie tweepersoons slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden met eigen wastafel. Bij aankomst liggen er eenpersoons dekbedden en kussens klaar. Bedlinnen is tegen een vergoeding bij te boeken. Het bijplaatsen van een kinderbedje kan in de woonkamer.

Badkamer
Naast dat elke slaapkamer een eigen wastafel heeft, bevindt zich in de hal een apart toilet en een badkamer met douchecabine en een extra toilet. 

Buiten
De chalets beschikken allemaal over een riant houten buiten terras met grote barbecue. Door de schitterende ligging van de chalets is het helaas niet mogelijk om met de auto bij de chalets te komen, de auto kan verderop geparkeerd worden op het centrale parkeerterrein (max. 1 auto).

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruik maken van gratis WiFi.

Overig
De Chalets zijn voorzien van centrale verwarming, huisdieren zijn toegestaan in Chalet 1, 2, 3 en 4 de overige nummers zijn huisdriervrij. Je betaalt altijd verplichte eindschoonmaakkosten van €40,- . Alle accommodaties op RCN de Schotsman zijn rookvrij 

Boekingsinformatie