Appartement de Caisson

4
Rcn.nl logo

In de comfortabele 4-persoonsappartementen heb je een fantastisch uitzicht over het Veerse Meer en dus altijd wat te zien en te beleven. Je kunt kiezen voor een appartement op de begane grond of op de eerste etage.  

Keuken


De moderne open keuken heeft het gemak van een vaatwasser, koelkast met vriesvak, gaskookplaat, filter koffiezetapparaat, broodrooster, gewone magnetron en een waterkoker. Ook is er een gezellige eethoek voor vier personen aanwezig.

Woonkamer


De woonkamer is voorzien van een zithoek met een bank en twee stoelen.

Slaapkamer


In de hal bevinden zich twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Bij aankomst liggen er eenpersoons dekbedden en kussens klaar. Bedlinnen is tegen een vergoeding bij te boeken. Het bijplaatsen van een babybedje kan in de woonkamer.

Badkamer
Het appartement beschikt over een gescheiden douche- en toiletruimte. Elke slaapkamer heeft een eigen wastafel.

Buiten
De appartementen op de begane grond hebben een terras aan de waterkant en de appartementen op de eerste verdieping hebben een klein balkon. De auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaatsen vlakbij. 

Internet en TV
Er is een flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig


De Appartementen zijn voorzien van centrale verwarming, huisdieren zijn toegestaan in Appartement 9 t/m 12 en 17 t/m 20 de overige nummers zijn huisdiervrij.


De eindschoonmaak is verplicht tijdens je verblijf bij RCN de Schotsman.


Alle accommodaties op RCN de Schotsman zijn rookvrij.


 


 

Boekingsinformatie