VZ909 Cottage in Hulst

9.5
2
Vakantiezeeland.com logo

U vindt deze vakantiecottage midden in de polders, aan de rand van het Bourgondische stadje Hulst. Vlakbij de Schelde en het mooie natuurgebied Het verdronken Land van Saeftinghe, tussen de akkervelden. De sfeervolle landelijke stijl is warm, uitnodigend en geeft u een gevoel van thuis zijn. Op zoek naar de gezelligheid van een grotere stad: Antwerpen, Brugge, Gent zijn zeer goed en snel te bereiken met de auto in ongeveer 30  min. Deze vakantiecottage is een 2-persoons karakteristiek huis met een fantastisch uitzicht over de polders. 

In Hulst kun je heerlijk terrassen, winkelen of op de vestingsmuren wandelen. Er zijn tal van goede plekjes om te eten. De fiets is in deze regio perfect om alle mooie plekjes te ontdekken; Zeeland heeft met haar schilderachtige kustlijn, duingebieden, binnenwateren en vele karakteristieke dorpen en stadjes een schijnbaar onbegrensd canvas om te ontdekken. De talloze fietsroutes geven je alle ruimte om de omgeving in eigen tempo te ontdekken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz909 cottage in hulst

De ligging van "vz909 cottage in hulst" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.