Groepsaccommodatie Haamstede

8.1
16
Groepen.nl logo

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze sfeervolle, luxe vakantievilla, rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en parkeerplaats. Deze villa is uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen maar ook voor vergader- en cursusgroepen tot maximaal 16 personen op basis van zelfverzorging. Let op: deze groepsaccommodatie kan niet verder dan 11 maanden vooruit worden geboekt.

Een luxe vakantievilla in Zeeland vlakbij het strand


De vakantievilla telt 8 ruime slaapkamers. De sanitaire voorzieningen bestaan uit 2 toiletten, 3 badkamers, waarvan 2 met douche en wastafel en een luxe badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. De keuken is compleet ingericht met o.a. afwasmachine, magnetron, oven en diepvries. In de bijkeuken staat een wasmachine. De ruime, lichte woon/eetkamer heeft een uitgebreide zithoek en een houtkachel. Diverse spelen zoals een sjoelbak en tafelvoetbal zijn hier aanwezig. Standaard staan 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen in de villa, overig kindermeubilair op aanvraag. Buiten is een groot terras met tuinmeubilair en een picknicktafel en een groot speelveld met tafeltennistafel, schommels, hockeydoelen en sticks.Gratis WIFI. Fietsen zijn te huur na reservering.

Vanuit jullie villa zo de Zeepeduinen in

Vanuit de groepsaccommodatie loop je de prachtige uitgestrekte Zeepeduinen in, een natuurgebied waar uitgebreid gewandeld kan worden. In een vrij toegankelijk gedeelte liggen diverse bunkers uit de 2e wereldoorlog. Dit gebied is uitstekend geschikt voor groepsspelen in de natuur. Op loopafstand is een indoor speelplaats voor kinderen tot 12 jaar. De prachtige, brede en rustige zandstranden liggen op fietsafstand (3 km). Daarnaast zijn in de directe omgeving uitgebreide mogelijkheden voor fietsen, wandelen, mountainbiken en watersport. Er zijn ook volop uitstapjes in de omgeving te maken naar o.a. Waterland Neeltje Jans met de Oosterscheldekering en de historische steden Zierikzee, Middelburg en Veere.Bekijk ook de andereĀ 

groepsaccommodaties in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie haamstede

De ligging van "groepsaccommodatie haamstede" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.