Groepsaccommodatie Haamstede

8
48
Groepen.nl logo

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze gezellige groepsaccommodatie, rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en parkeerplaats. De groepsaccommodatie is geschikt voor families, vriendengroepen, verenigingen en schoolkampen tot maximaal 48 personen op basis van zelfverzorging. Let op: deze groepsaccommodatie kan niet verder dan 11 maanden vooruit worden geboekt.

Een ruim vakantiehuis vlakbij het dorp Haamstede en het strand

De groepsaccommodatie telt 8 slaapkamers (8x6 met wastafel) voorzien van comfortabele stapelbedden. De moderne sanitaire voorzieningen bestaan uit 6 douches, 6 toiletten, 2 urinoirs en 8 extra wastafels. De keuken is professioneel ingericht, met afwasmachine, magnetron, oven en diepvries. Er is een ruime gezellige recreatiezaal met houtkachel en een extra zitgedeelte met een bar. Standaard is 1 kinderbedje en 1 kinderstoel aanwezig, overig kindermeubilair op aanvraag. Slaapzak of dekbed zelf meenemen. Buiten is een groot terras met picknicktafels en een groot sport/speelveld met doelen, hockeysticks, tafeltennistafel en schommels. Fietsen zijn te huur na reservering.

Ontdek vanuit jullie groepsaccommodatie de prachtige duinen

Vanuit de groepsaccommodatie loop je de prachtige uitgestrekte Zeepeduinen in, een natuurgebied waar uitgebreid gewandeld kan worden. In een vrij toegankelijk gedeelte liggen diverse bunkers uit de 2e wereldoorlog. Dit gebied is uitstekend geschikt voor groepsspelen in de natuur. Op loopafstand is een indoor speelplaats voor kinderen tot 12 jaar. De prachtige, brede en rustige zandstranden liggen op fietsafstand (3 km). Daarnaast zijn in de directe omgeving uitgebreide mogelijkheden voor fietsen, wandelen, mountainbiken en watersport. Er zijn ook volop uitstapjes in de omgeving te maken naar o.a. Waterland Neeltje Jans met de Oosterscheldekering en de historische steden Zierikzee, Middelburg en Veere.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie haamstede

De ligging van "groepsaccommodatie haamstede" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.