Vakantiehuis Groede

10
6
Groepen.nl logo

Vakantiehuis in Zeeland nabij het strand

Sfeervol vakantieappartement op 1e etage in het centrum van Groede. De woonkamer is ruim en biedt een heerlijke zithoek met tv. De keuken is voorzien van een Senseo-koffiemachine en een filterkoffiemachine, koelkast met vriesvakje, combi-magnetron, vaatwasser en waterkoker. Er zijn drie slaapkamers, waarvan 2 met comfortabele boxspringbedden (waarvan 1 bed een waterbed is). De derde slaapkamer heeft een eenpersoonsbed en een opklapbed. In de badkamer is een wastafel, toilet en wastafel en een wasmachine en föhn. Op het zonnige balkon is het heerlijk genieten van de avondzon. De afgesloten tuin geeft veel privacy en is met een afsluitbare poort te betreden. Het balkon is privé, de tuin is gezamenlijk met de naastgelegen accommodatie. Parkeren kan in de straat.

Genieten aan de Zeeuwse kust  

Groede is een van de minder bekende plaatsjes aan de Zeeuwse kust, maar een echt pareltje. Daardoor misschien wel het leukste dorpje van Zeeland. Dichtbij strand en net genoeg in de luwte van de vakantiedrukte. Brugge (BE) en Gent (BE) liggen op korte afstand. Zeker Brugge is een bezoek waard. Prachtige musea en een rondvaart op de reien geven een prachtige kijk op het erfgoed. Kortom, een ideale locatie om vakantie te vieren!

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis groede

De ligging van "vakantiehuis groede" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.