VZ762 Vakantiehuis Grijpskerke

8.9
4
Vakantiezeeland.com logo

Dit geheel verbouwde 4 persoons vakantiehuis in Grijpskerke. Bij binnenkomst komt u in de hal waarbij u gelijk de sfeer proeft van de ouderwetse bedstedes die in steigerhout zijn gemaakt. Bovenop de twee persoonsbedstede kan de echte avonturier een slaapplaats veroveren via de aanwezige trap. De badkamer bevindt zich aan het einde van de hal.
Voorbij de bedstede komt men in de open keuken die aan de woonkamer grenst. Ook hier is weer met steigerhout sfeer gecureerd. Een leuk detail is dat de verlichting is opgebouwd uit de oude drinkbakjes die afkomst zijn uit de verbouwde koeienstal, waarin de woning zich bevindt.

De woning bevindt zich net buiten het dorp Grijpskerke en is een geweldige uitvalbasis voor tal van uitstapjes in de omgeving. Een paar auto minuten van Middelburg, het strand van Oostkapelle en Vrouwenpolder. Daarnaast is er op het erf van alles te beleven voor de kinderen. Er is een glijbaan, schommels en een trampoline die gezamelijk en voor eigen verantwoording gebruikt kunnen worden. Je kunt natuurlijk ook altijd onze pony's borstelen en wellicht een ritje maken.


- Kinderbed en kinderstoel op aanvraag

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz762 vakantiehuis grijpskerke

De ligging van "vz762 vakantiehuis grijpskerke" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.