Vakantiehuisje Golfslag

4
Bungalow.Net logo

Welkom aan de Zeeuwse kust, waar volop ruimte, zon en zee is.

Zoekt u een heerlijk zonnig verblijf met privacy op een rustig groen park dichtbij de zee? Dan is het vakantiehuis “Golfslag” op het recreatiepark van Goedereede de plek waar u zult genieten. Goedereede ligt op het eiland Goeree-Overflakkee.

Hier vakantie vieren is er even uit zijn en je thuis voelen. Rustzoekers en liefhebbers van natuur, wandelen, fietsen en watersport kunnen hier hun hart ophalen. Ook aan de kinderen is gedacht. In Ouddorp is de prachtige fantasierijke speeltuin “de Flipjes” waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren.

Trekpleisters zijn de stilte, weg van de massa, de zee, duinen en de watersport. Want dit is dé plek om golf- en kitesurfen te leren en verder te ontwikkelen. Van april t/m oktober wordt er les gegeven.
Wist u dat deze omgeving de meeste zonuren van ons land telt en dat er veel gezellige eethuisjes zijn?

In de kop van Goeree ligt een bijzonder natuurgebied “de Kwade Hoek”. Deze naam herinnert aan de verraderlijke stromingen en zandbanken waarop veel schepen zijn vergaan. Bij springtij stroomt de zee het gebied binnen. Natuurliefhebbers komen zeker aan hun trekken,
want hier is een bijzondere flora en fauna van ziltminnende planten.

Wees welkom in vakantiehuis ”Golfslag” en geniet volop van uw verdiende vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging vakantiehuisje golfslag

De ligging van "vakantiehuisje golfslag" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.