Vakantieboerderij Eede

10
8
Groepen.nl logo

Dit comfortabele en sfeervolle appartement is geschikt voor 6 tot 8 personen. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers een ruime woonkamer/keuken en een ruime tuin met tuinmeubilair, parasol en BBQ voor optimaal vakantieplezier. Je kijkt uit op de prachtige weide en boomgaarden.

Vakantiewoning in Zeeland met ruime tuin

Het ruime appartement heeft beneden een open woonkeuken voorzien van al het moderne gemak. Een een woonkamer met zithoek en 2 badkamers. Tevens is er beneden een slaapkamer met 2 enkele bedden een een stapelbed. Boven zijn 2 slaapkamers met 2 enkele bedden. Het appartement beschikt over een ruim erf en tuin met tuinset, BBQ en parasol waar je heerlijk van de zon kunt genieten of beschut in de schaduw van de bomen, terwijl de kinderen genieten van het speeltoestel. 

Samen bourgondisch Vlaanderen ontdekken  

In de buurt zijn talrijke tavernes en restaurants. De omgeving is rustig en landelijk gelegen. Je kijkt uit op prachtige boomgaarden en polders. Verschillende uitstapjes zijn mogelijk, zoals naar het nabij gelegen België met bijvoorbeeld Damme, het stadje van Tijl Uilenspiegel, de mondaine badplaats Knokke (16km) en historisch Brugge (20km). Andere aanraders zijn het levendige Sluis en Aardenburg, de oudste stad van Zeeland met archeologisch museum. Ook kun je eindeloos wandelen en fietsen in deze prachtige en een landelijke omgeving.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij eede

De ligging van "vakantieboerderij eede" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.