Vakantiehuis - Herenstraat 9 | Domburg

8.7
4
Welcomeinzeeland.com logo

Max aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp. 55m2

Beschrijving
Sfeervol vakantiehuis in alle rust gelegen tussen het bruisende centrum van Domburg en zonnige strand. De ruime woonkamer heeft uitzicht op het terras. De keuken is voorzien van alle gemak met een koelkast met vriesvakje,  fornuis, waterkoker, magnetron. Verder is er een filterkoffiemachine en senseo-apparaat. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden per kamer. Er is een steile trap naar boven. De badkamer heeft een wastafel, toilet en douche. Uiteraard is er wifi aanwezig. Het zonnige terras biedt naast privacy ook een plek voor een heerlijk moment om de dag te starten met koffie of heerlijk na te genieten van een stranddag. Er is een bolderwagen aanwezig en een wasmachine.

Over deze accommodatie
Het vakantiehuis ligt in een rustige straat. Parkeren kan op eigen terrein voor 1 auto.  Het huis ligt in een recreatiegebied onder aan de Zeeuwse duinen, de omgeving is rustig, maar binnen 3 minuten sta je in de levendige winkelstraat en op het zonnige strand. Rondom het huis is een ruime tuin met een heerlijk terras waar u al vroeg in het jaar van de zon kunt genieten. Parkeren kan met 1 auto op eigen terrein. Meer informatie over het parkeren van meerdere auto's leest u op onze site.

Omgeving
Domburg is een sfeervol dorp waar het een jaarrond genieten is. De badplaats grenst aan het natuurpark De Mantelinge. Langs de kust van Domburg valt de veelzijdigheid op. Kitesurfers en catamaranboten, vliegeraars, jonge gezinnen met kinderen die zandkastelen bouwen. Bezoeker of inwoner: iedereen roemt de omgeving van Domburg.





Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis - herenstraat 9 | domburg

De ligging van "vakantiehuis - herenstraat 9 | domburg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.