Waterlijn 29 | De Groote Duynen

9.1
8
Ruiterplaat.nl logo

De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling windows) kunt u genieten van het Zeeuwse licht. Door het openen van de tuindeuren verbindt u de woonkamer met het terras. In de living bevindt zich een comfortabele zithoek met sfeervolle gashaard en flatscreen TV. Een grote eettafel nodigt uit tot gezellig tafelen. De raampartijen zijn aan de buitenzijde voorzien van elektrisch bedienbare screens

De luxe, open keuken is voorzien van moderne apparatuur: een koelkast, een combimagnetron, een vaatwasser en een Nespresso machine.

De villa beschikt over vier slaapkamers, alle voorzien van eenpersoonsbedden. Twee slaapkamers zijn uitgerust met een TV. De masterbedroom beschikt over een ruime badkamer en suite, voorzien van een inloopdouche met sunshower, toilet en badkamermeubel. De tweede badkamer is vanuit de hal bereikbaar en voorzien van een inloopdouche, een badkamermeubel en een toilet. In de hal bevindt zich een apart gastentoilet.

Het terras is bereikbaar vanuit de living en voorzien van tuinmeubilair waaronder twee ligbedden. U kunt hier heerlijk relaxen en genieten van de rust. Voor de kinderen is er een trampoline in de tuin.

Deze villa beschikt over een inpandige berging met o.a een wasmachine, droger en koel-vriescombinatie. In de berging vindt u ook een compacte infrarood sauna, waar u heerlijk kunt opwarmen na een lange strandwandeling. 

In elke villa is standaard 1 kinderbedje en 1 kinderstoel aanwezig. 

Er is parkeergelegenheid voor maximaal twee auto's en er is een laadpaal voor elektrische auto's*.

Een huisdier is van harte welkom in deze villa.


*Voor het gebruik van de laadpaal dient u een laadpas te gebruiken. Bij de receptie kunt u tegen betaling een laadpas lenen (let op, afhankelijk van beschikbaarheid).

Boekingsinformatie
Vaste acties ruiterplaat.nl

Ruiterplaat heeft het hele jaar door wisselende aanbiedingen. Bekijk ze hier

Ligging waterlijn 29 | de groote duynen

De ligging van "waterlijn 29 | de groote duynen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.