VZ988 Groepsaccommodatie in Brouwershaven

9.8
22
Vakantiezeeland.com logo

Deze groepsaccommodatie is direct gelegen aan het Grevelingenmeer op het mooie en bezienswaardige Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland (Zierikzee, Renesse, Burgh-Haamstede, Brouwershaven, Bruinisse). Wandelen over dijken, struinen door bossen en duinen, fietsen in de rijke natuur of lekker slenteren door de straatjes van historische vissersdorpen en bruisende badplaatsen. U vindt het hier! Zoekt U het vertier van zon, zee en strand, of wilt u leren duiken, zeilen, of (kite)surfen? De unieke combinatie van Noordzeestrand en Grevelingen biedt ieder wat wils. Deze accommodatie biedt plaats aan 22 personen, voor o.a. 'meer-gezins-vakanties', familie- en vriendengroepen, bedrijfs- en teambuildingsevenementen.

Op eigen terrein en op aangrenzende parken, waaronder Landal Port-Greve. U kunt eventueel gebruik maken van de parkvoorzieningen, zoals: centrumfaciliteiten, supermarkt, (binnen)zwembaden, snackbar, eetcafé, terrasrestaurant, catering, strandpaviljoen, sport- en speelvelden, tennisbanen, viswater, zeilschool of duikschool. In een volledig gerenoveerde en gemoderniseerde vakantievilla verblijft u in luxe en comfort. Omgeven door de fraaie en besloten tuin met veranda en terrassen ondervindt u zowel privacy en rust, als ook de sfeer en gezelligheid van het samenzijn in uw eigen besloten kring. De ruime en sfeervolle verblijfsruimten, met diverse zit- en eetgedeelten bieden ruimte voor samenzijn in groepsverband als ook voor gedeeltelijke afzondering.

- Jongeren groepen jonger dan 28 jaar zijn helaas niet welkom. 

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz988 groepsaccommodatie in brouwershaven

De ligging van "vz988 groepsaccommodatie in brouwershaven" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.