VZ060 Groepsaccommodatie Brouwershaven

10
46
Vakantiezeeland.com logo

Op slechts 300m van het Grevelingenmeer vindt u deze mooie, ruime 46 persoons groepsaccommodatie in Brouwershaven. De accommodatie is ideaal voor een familie of vriendengroep. Er is een grote recreatieruimte met voldoende zitplaatsen en een professionele restaurantkeuken zodat er gemakkelijk voor een grote groep gekookt kan worden. Rond de accommodatie zijn er meerdere gezellige terrassen, een barbecue, tafeltennistafel, speeltuintje, voetbalveld en volleybalveld.

Brouwershaven heeft een uniek karakter en beschikt over een aantal prachtige monumenten en een beschermd stadsgezicht, maar heeft ook een gezellig centrum met meerdere horecagelegenheden. Daarbij bent u slechts 300m verwijderd van het Grevelingenmeer, het zuiverste zoutwatermeer in Europa waar u verschillende watersporten kunt beoefenen. Brouwershaven is een populaire bestemming voor watersporters zoals bijvoorbeeld duikers en bij de accommodatie is ook een professionele drooginstallatie aanwezig. De prachtige omgeving leent zich heel goed voor het maken van heerlijke fietstochten en fijne wandelingen.

Wilt u samen met uw vrienden of familie een fijne vakantie vieren in Zeeland met volop watersport, rust en ruimte? Wacht dan niet met het huren van deze prachtige 36 persoons groepsaccommodatie in Brouwershaven!


Deze groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor gasten met een handicap. 
- De huursom is op basis van 30 personen. Voor extra personen geldt een toeslag van EUR 15 p.p.p.n.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz060 groepsaccommodatie brouwershaven

De ligging van "vz060 groepsaccommodatie brouwershaven" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.