VZ967 Vakantiehuis in Breskens

8.3
6
Vakantiezeeland.com logo

Dit mooie vakantiehuis staat op een rustig vakantiepark nabij Breskens. De zee en het strand liggen op ongeveer 700 meter afstand en zijn snel en gemakkelijk te voet bereikbaar.

Op het strandpark vind je een restaurant, een fastfood restaurant, een supermarkt ('s ochtends verse broodjes), 3 kinderspeeltuinen, overdekt zwembad, jeu de boules banen met bar en fietsenverhuur. Vlakbij het park ligt een midgetgolfbaan met een grote avontuurlijke speeltuin (binnen en buiten).

Breskens is een populaire familiebadplaats met een levendig centrum en een grote moderne jachthaven. Met behulp van het fietsroutenetwerk kunt u gemakkelijk op de fiets de omgeving verkennen. De zorgvuldig geselecteerde fietspaden voeren u langs de mooiste plekjes. Ook liggen de Belgische steden Brugge en Gent niet ver weg, evenals de populaire badplaats Knokke. U zal het dus hier prima naar uw zin hebben ! 

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz967 vakantiehuis in breskens

De ligging van "vz967 vakantiehuis in breskens" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.