VZ978 Vakantie Bungalow in Baarland

8.9
5
Vakantiezeeland.com logo

U vindt deze vijf persoons gerenoveerde vakantiebungalow in Baarland. Het vakantiehuis ligt tussen veel groen, is volledig gelijkvloers en is te vinden op een rustig en kleinschalig bungalowpark op loopafstand van de Westerschelde. De bungalow staat op 400 meter grond en is rondom afgescheiden door struiken, dus volop privacy.

Verborgen in de groene polders van Zuid-Beveland ligt het dorp Baarland. Het is een klein dorp maar een populaire vakantiebestemming. Je zit hier vlak aan het water. Net over de dijk bij Baarland ligt de Westerschelde.

Net over de dijk ligt het strandje Baarland. In de zomer is dit strand ook populair bij de lokale bevolking. Je kijkt er vanaf je handdoek over de hele Westerschelde uit. Bij Brasserie de Landing kun je met hetzelfde uitzicht van lekkere maaltijd genieten. Baarland heeft een klein station, dat vroeger aan de tramlijn Goes - Hoedenkenskerke lag. Tegenwoordig maakt de stoomtrein Goes - Borsele er nog gebruik van. Met de stoomtrein kun je in een historische trein een dagtrip maken tussen Goes en Baarland. De museumtrein stopt in verschillende dorpen langs het traject.

Boekingsinformatie
Vaste acties vakantiezeeland.com

**TIP** Neem een kijk in het wisselende lastminute aanbod van Vakantiezeeland.com

Ligging vz978 vakantie bungalow in baarland

De ligging van "vz978 vakantie bungalow in baarland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.