Groepsaccommodatie Aardenburg

10
14
Groepen.nl logo

Een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het meest zuidelijke deel van Zeeland en het bourgondische Vlaamse land. Er zijn veel fiets- en wandelroutes in de Zeeuws-Vlaamse kuststrook, zoals in de omgeving van natuurgebied Het Zwin. 

Groepsaccommodatie in Zeeland met veel buitenruimte


 Deze accommodatie heeft een grote groepsruimte met open, volledig ingerichte keuken, drie zitbanken, houtkachel, digitale televisie, DVD en WiFi. Ook is een tafelvoetbaltafel en beamer aanwezig. Het huis heeft 6 slaapkamers met 1-persoons bedden en 1 slaapkamer met een extra slaapbank. Het sanitair bestaat uit drie douches met wastafel en spiegel, en twee losse toiletten. Een barbecue is aanwezig voor buitengebruik. Er is lekker veel buitenruimte met eigen terras en een grote omheinde tuin met speeltoestel.

Samen genieten aan het strand


Deze groepsaccommodatie is gelegen op enkele kilometers van het Zeeuwse strand ligt Aardenburg, de oudste stad van Zeeland. Vlakbij het Belgische Brugge, Knokke en Gent. De Romeinen bouwden hier ooit een Castellum. In de middeleeuwen, werd Aardenburg een belangrijke handelsplaats. Ook vandaag de dag is dit historische stadje nog zeker het bezoeken waard. Een oud stadshart met kunst, cultuur en culinaire mogelijkheden.
 
Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie aardenburg

De ligging van "groepsaccommodatie aardenburg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.